Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089


Olet nettihuutokaupassa. Tästä kohteesta #2500 käydään huutokauppaa.

Lasten minimoto sähköllä. Kohde #2500

Tämä kohde myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Nelosnappi Oy Muut myyjän kohteet

Aloitushinta: 200.00 
Toimitustapa:
  • Toimitus (sis. pakkaus- ja lähetyskulut) +32.18
  • Nouto +0
Hintoihin lisätään alv 24%

MeklariEnsimmäinen...
...toinen...ja...
Kolmas kerta: MYYTY!

Huutoja 0

Minimikorotus: 20.00 €

Tee tarjous kohteesta: Lasten minimoto sähköllä, Salo

Kohde on suljettu

Päädyit suljetun kohteen sivulle
mutta ei hätää!
Muita kohteita on avoinna.
Selaa ja kun löydät sopivan, tee oma tarjous
Ihan ensiksi kannattaa rekisteröityä
.

Mutta muita on avoinna!

Selaa kohteita: Sulkeutumassa olevat huutokaupat tai Uusimmat nettihuutokaupat

Huutokauppa ilmoitus julkaistu 28.1.2019 19:20

 Huutokauppa - Nettihuutokaupat - Realisointi

Myydään | Huutokauppa netissä on uutuus

Ostimme erän tukkurille palautuneita tuotteita. Palautusten syyt eivät ole tiedossa, tässäkään laitteessa ei ole havaittu muuta kuin vasemmassa kyljessä jotain tummaa likaa valkoisella pohjalla ja numerotarra vähän repsottaa. Muitakin kauneusvirheitä voi olla, mutta minimoto oli käyttämätön, nyt se on koottu, säädetty ja koeajettu muutaman sadan metrin verran eli toimii.

Tämä on sitten pieni kooltaan, ihan oikeasti pieni. Pituutta on noin metrin, leveyttä vajaan 40 cm ja korkeutta vain hieman päälle 40 cm. Soveltuu kyllä oikein hyvin esimerkiksi 110 cm pitkälle kuljettajalle. Satakiloista aikuistakin vehje kuljettaisi yllättävän ripeästi 800 W moottorillaan jos vain saisi jalkansa jonnekin mahtumaan. Laitteen paino on noin 30 kg.

3 kpl akkuja on yhteensä 36 V, moottorin teho 800 W. Mukana tulee oma akkujen latauslaite, pistoke kiinni moton kylkeen ja töpseli seinään, lataushomma hoituu automaattisesti.

Virta-avaimen lisäksi motossa on toinen avainkytkin, jolla saa säädettyä suurimman nopeuden. Huippunopeus on noin 20 km/h ja hitain maksimi noin kävelynopeutta.

Putkirunko ja ilmakumirenkaat eli ei mikään markettien muovilelu. Näin pieneen ei ole enää jousitusta rakennettu, mutta levyjarrut on edessä ja takana.

Myyntiehdot

 

Ilmoittaja vastaa, että ilmoituksessa tiedot ovat oikein ja on kerrottu kaikki oleellinen tieto. Ilmoittaja antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde maksetaan aina Parashuuto.fi sivustolla olevien maksupainikkeiden kautta. Tutustu tämän huutokaupan ehtoihin ennen kuin teet tarjouksen:

Ostajan kannattaa aina tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista. Muistathan, että tarjoukset ovat sitovia, eikä kohteeseen liity vaihto- tai palautusoikeutta. Kohde myydään siinä kunnossa, kun tuote on ostohetkellä. Toimituskustannus Suomeen on mainittu ilmoituksessa. Jos ostaja toivoo lähetystä Suomen ulkopuolelle, tulee lisämaksusta sopia suoraan myyjän kanssa. 

Korkeimman huudon tehneellä ostajalla on kaksi (2) vuorokautta aikaa maksaa huuto Parashuuto.fi sivuston kautta. Myyjä ilmoittaa korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä kahden (2) vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä, muussa tapauksessa tarjous ei enää sido huutajaa.

Ilmoittaja vastaa huudetun kohteen toimittamisesta sovitussa ajassa, ja ilmoituksensa mukaisessa kunnossa.

Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.
Huutokauppakohteen paikkakunta: Salo

Näyttö ja tiedustelut

Salo, ota yhteyttä posti@nelosnappi.fi tai puh:0505925566