Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089


Olet nettihuutokaupassa. Tästä kohteesta #2552 käydään huutokauppaa.

Uusi Toshiba 49'' 4K UHD Smart Televisio (634089). Kohde #2552

Tämä kohde myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Sunlogix Muut myyjän kohteet

Aloitushinta: 300.00 
Toimitustapa:
  • Toimitus (sis. pakkaus- ja lähetyskulut) +30.00
  • Nouto +0
Hintoihin lisätään alv 24%

MeklariEnsimmäinen...
...toinen...ja...
Kolmas kerta: MYYTY!

Huutoja 0

Minimikorotus: 10.00 €

Tee tarjous kohteesta: Uusi Toshiba 49'' 4K UHD Smart Televisio (634089), Riihimäki

Kohde on suljettu

Päädyit suljetun kohteen sivulle
mutta ei hätää!
Muita kohteita on avoinna.
Selaa ja kun löydät sopivan, tee oma tarjous
Ihan ensiksi kannattaa rekisteröityä
.

Mutta muita on avoinna!

Selaa kohteita: Sulkeutumassa olevat huutokaupat tai Uusimmat nettihuutokaupat

Huutokauppa ilmoitus julkaistu 4.2.2019 14:07

 Huutokauppa - Nettihuutokaupat - Realisointi

Myydään | Huutokauppa netissä on uutuus

Huutokaupataan uusi Toshiba 49'' 4K UHD Smart TV 49U6763.

Kaupan hinta 549,-

Toshiba 49'' UHD Smart TV 49U6763 avaa ovet viihteen maailmaan. Ensiluokkainen kuvanlaatu, voimakas äänentoisto ja laajat liitäntämahdollisuudet niin DVD/Blu-ray-soittimille, pelikonsoleille sekä suoratoistopalveluille takaavat, että katseltavaa riittää aina. Kanavien vaihto ja Netflix 4K:n tai YouTuben selailu onnistuu kätevästi ilmaisella Toshiba Smart Remote TV -sovelluksella. Laajan katselukulman ansiosta television katselu onnistuu suurellakin joukolla.

4K Ultra HD -resoluutio avaa oven aivan uudenlaiseen katselukokemukseen. Siinä on neljä kertaa enemmän pikseleitä (3840 x 2160) kuin Full HD -resoluutiossa (1920 x 1080). Saat erittäin terävän kuvan tarkalla kontrastilla ja kirkkailla väreillä. UHD-ylösskaalauksen avulla saat sisällöstä enemmän irti ja voit nauttia Full HD- tai HD Ready -sisällöstä entistäkin paremmalla laadulla.

Smart TV: Yhdistä televisio internetiin langallisesti Ethernet-portin kautta tai langattomalla WiFi-yhteydellä, ja saat käyttöösi Toshiba Smart TV:n ominaisuudet. Selaa internetiä, toista YouTube-videoita tai suoratoista elokuvia ja TV-sarjoja Netflixistä.

Netflix 4K -suoratoisto: Toshiban U67-sarjan televisiot pystyvät suoratoistamaan Netflixin 4K-sisältöä erittäin yksityiskohtaisella resoluutiolla.

Liitännät: Televisiossa on 3 USB-porttia ja 4 HDMI-porttia, joilla voit liittää televisioon ulkoisia laitteita kuten Blu-ray-soittimen tai pelikonsolin. Sisäänrakennetun mediasoittimen avulla kuvien ja videoiden toisto on helppoa.

HD-sisältöä CI+ -moduulilla: Tässä televisiossa on paikka maksu-tv-kortinlukijalle. Tarvitset operaattorin maksu-tv -kortin, joka asennetaan kortinlukijaan ja kortinlukija siihen tarkoitettuun paikkaan televisioon. Näin voit nauttia teräväpiirtoisesta sisällöstä.

Antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkon HD-digivirittimet: Televisiossa on sisäänrakennettu digiviritin antenni, kaapeli- ja satelliittiverkolle. Myös teräväpiirtovirittimet joka verkkoon (MPEG-2/4 DVB-T2/C/S2). Cable Ready HD + Antenna Ready HD -hyväksytty.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Kaukosäädin
- Käyttöohje
- Pika-aloitusopas
- Krominen jalusta

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Myyntiehdot

 

Ilmoittaja vastaa, että ilmoituksessa tiedot ovat oikein ja on kerrottu kaikki oleellinen tieto. Ilmoittaja antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde maksetaan aina Parashuuto.fi sivustolla olevien maksupainikkeiden kautta. Tutustu tämän huutokaupan ehtoihin ennen kuin teet tarjouksen:

Ostajan kannattaa aina tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista. Muistathan, että tarjoukset ovat sitovia, eikä kohteeseen liity vaihto- tai palautusoikeutta. Kohde myydään siinä kunnossa, kun tuote on ostohetkellä. Toimituskustannus Suomeen on mainittu ilmoituksessa. Jos ostaja toivoo lähetystä Suomen ulkopuolelle, tulee lisämaksusta sopia suoraan myyjän kanssa. 

Korkeimman huudon tehneellä ostajalla on kaksi (2) vuorokautta aikaa maksaa huuto Parashuuto.fi sivuston kautta. Myyjä ilmoittaa korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä kahden (2) vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä, muussa tapauksessa tarjous ei enää sido huutajaa.

Ilmoittaja vastaa huudetun kohteen toimittamisesta sovitussa ajassa, ja ilmoituksensa mukaisessa kunnossa.

Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.
Huutokauppakohteen paikkakunta: Riihimäki