Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089


Olet nettihuutokaupassa. Tästä kohteesta #2681 käydään huutokauppaa.

Leijulauta, esittelykappale. Kohde #2681

Tämä kohde myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Nelosnappi Oy Muut myyjän kohteet

Aloitushinta: 160.00 
Toimitustapa:
  • Toimitus (sis. pakkaus- ja lähetyskulut) +16.05
  • Nouto +0
Hintoihin lisätään alv 24%

MeklariEnsimmäinen...
...toinen...ja...
Kolmas kerta: MYYTY!

Huutoja 0

Minimikorotus: 10.00 €

Tee tarjous kohteesta: Leijulauta, esittelykappale, Salo

Kohde on suljettu

Päädyit suljetun kohteen sivulle
mutta ei hätää!
Muita kohteita on avoinna.
Selaa ja kun löydät sopivan, tee oma tarjous
Ihan ensiksi kannattaa rekisteröityä
.

Mutta muita on avoinna!

Selaa kohteita: Sulkeutumassa olevat huutokaupat tai Uusimmat nettihuutokaupat

Huutokauppa ilmoitus julkaistu 21.4.2019 19:12

 Huutokauppa - Nettihuutokaupat - Realisointi

Myydään | Huutokauppa netissä on uutuus

Esittelykäytössä ollut leijulauta, jolla on tietysti pari kertaa kaaduttukin, joten lauta on saanut pintaansa hieman naarmuja. Täysin toimiva lauta, akkua on ehkä viisi kertaa ladattu, eikä kertaakaan tyhjästä asti, joten käyttö ei ole ollut suurta.

Kytke vain virta päälle, nouse seisomaan laitteen päälle ja hieman nilkoista kallistelemalla lauta tottelee ohjausta, liikkuu eteen ja taakse tai pyörii vaikka paikoillaan ympäri

Käytön opettelu on oikeasti helppoa, vaikka sitä ei uskoisi. Kolmessa minuutissa tällä oppii ajamaan aivan luontevasti eteen ja taakse, sitten kertyy lisää rohkeutta ja kuuden minuutin sisällä kyydistä pudotaan ensimmäisen kerran. Laitteella pystyy ajamaan myös ylä- ja alamäkiä, sorapinnallakin, tosin renkaisiin tarttuvat kivet rapisevat lokasuojien ja renkaiden välissä. Pienen harjoittelun jälkeen tasapainolaudalla ajelu tuntuu aivan luontevalta, kävely alkaa tuntua vanhanaikaiselta ja vaikealta puuhalta.

36 V ja 4 Ah litium-akku tuottaa voiman kahdelle moottorille ja elektroniikalle. Moottoreiden teho on 350 W, huippunopeus noin 10 km/h riippuen kuljettajan painosta. Renkaiden halkaisija on 6,5 tuumaa. Siniset "ajovalot" laudan etuosassa ja värilliset (punainen, sininen ja vihreä) vilkkuvalot lokasuojissa pyörien päällä.

Minimi kuljettajan paino 30 kg, maksimi kantavuus 100 kg. Leijulaudan omapaino on noin 10 kg

Mukana on kantokassi ja kaukosäädin (on/off) sekä tietysti laturi.

Myyntiehdot

 

Ilmoittaja vastaa, että ilmoituksessa tiedot ovat oikein ja on kerrottu kaikki oleellinen tieto. Ilmoittaja antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde maksetaan aina Parashuuto.fi sivustolla olevien maksupainikkeiden kautta. Tutustu tämän huutokaupan ehtoihin ennen kuin teet tarjouksen:

Ostajan kannattaa aina tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista. Muistathan, että tarjoukset ovat sitovia, eikä kohteeseen liity vaihto- tai palautusoikeutta. Kohde myydään siinä kunnossa, kun tuote on ostohetkellä. Toimituskustannus Suomeen on mainittu ilmoituksessa. Jos ostaja toivoo lähetystä Suomen ulkopuolelle, tulee lisämaksusta sopia suoraan myyjän kanssa. 

Korkeimman huudon tehneellä ostajalla on kaksi (2) vuorokautta aikaa maksaa huuto Parashuuto.fi sivuston kautta. Myyjä ilmoittaa korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä kahden (2) vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä, muussa tapauksessa tarjous ei enää sido huutajaa.

Ilmoittaja vastaa huudetun kohteen toimittamisesta sovitussa ajassa, ja ilmoituksensa mukaisessa kunnossa.

Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.
Huutokauppakohteen paikkakunta: Salo

Näyttö ja tiedustelut

Näyttö Salossa, sovi etukäteen posti@nelosnappi.fi tai 050 592 5566