Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089


Olet nettihuutokaupassa. Tästä kohteesta #3045 käydään huutokauppaa.

TIMANTTI SORMUS 14K, 21 TIMANTTIA PAINO N 3,40CT, 17,3G,. Kohde #3045

Tämä kohde myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Kultahaka, Ab Fin Hel Vip Oy Ltd Muut myyjän kohteet

Aloitushinta: 3 960.00 
Toimitustapa:
  • Toimitus (sis. pakkaus- ja lähetyskulut) +30.00
  • Nouto +0
Hintoihin lisätään alv 0%

MeklariEnsimmäinen...
...toinen...ja...
Kolmas kerta: MYYTY!

Huutoja 0

Minimikorotus: 20.00 €

Tee tarjous kohteesta: TIMANTTI SORMUS 14K, 21 TIMANTTIA PAINO N 3,40CT, 17,3G,, Helsinki

Kohde on suljettu

Päädyit suljetun kohteen sivulle
mutta ei hätää!
Muita kohteita on avoinna.
Selaa ja kun löydät sopivan, tee oma tarjous
Ihan ensiksi kannattaa rekisteröityä
.

Mutta muita on avoinna!

Selaa kohteita: Sulkeutumassa olevat huutokaupat tai Uusimmat nettihuutokaupat

Huutokauppa ilmoitus julkaistu 6.5.2019 15:55

 Huutokauppa - Nettihuutokaupat - Realisointi

Myydään | Huutokauppa netissä on uutuus

TIMANTTI SORMUS 14K, 3,40 karaati
Hvääkuntoinen Vain 1 kpl saatavilla
Timantit:n,1 kpl N.3,00 karaati, P3
Timantit:n,20 kpl N.0.40 karaati, P
Timantit,hiottu briljantin
Väri,- dark cape - crystal
Paino:N,17,3g
Timantit yhteispaino n 3,40 Karaati
kivi on käsitelly.
Koko 20,5

. Mukaan laatikko,sametti pussukka ja Aitoustodistus

Kaikki kohteemme on tarkasti tutkittu ja puhdistettu yhden maamme parhaimman Suomalainen Gemmologin/kulta- ja kellosepän toimesta (yli 50v kokemus).

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen!

Myyntiehdot

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan. Huomioittehan, että tämä kohde on käytetty. Kohteessa ei ole kaiverruksia. Kuvaamme myynti-ilmoituksen tuotteen aina mahdollisimman tarkasti ja huolella. Toimitusaika 3-6 arkipäivää maksun kirjautumisesta. Tilaus toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun maksu on kirjautunut tilille. Tuote on myös mahdollista noutaa sopimuksen mukaan. Tuote tulee olla maksettuna ennen noutoa tilille tai viimeistään noudon yhteydessä Toimitus ainoastaan kotimaahan. Ostajan vastuu,- Jättämällä kohteesta tarjouksen ostaja sitoutuu poikkeuksetta ostamaan kohteen. Ostaja on vastuussa kaikista hänen huutokaupat.com / tunnuksillaan jätetyistä tarjouksista. Maksutapa VAIN parashuuto.fi / Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla Kohteen luovutus,- Kohde luovutetaan ostajalle vasta kun kohteen hinta on kokona maksettu. Lunastamattomat huudot,- HUOM! Perättömästä huudosta/ kaupan purkamisesta veloitamme 20% kauppahinnasta kuitenkin minimissään 500 euroa. Kohteen koru on käytetty/käytetty eikä siinä ole isoja käytönjälkiä tai kaiverruksia, joita ei olisi kuvissa kuvattuna tai tuotteen kuvauksessa ilmoitettu (Jalometalli ) Kaikki kohteemme on tarkasti tutkittu/puhdistettu yhden maamme parhaimman Gemmologin/kulta- ja kellosepän toimesta (yli 50v kokemus). ostaessaan asiakas voi olla varma että korut on tutkittu ja arvioitu huolella.kotimaisella Gemmologilla. Ab Fin Hel Vip Oy Ltd / Kultahaka harjoittaa vastuullista yritystoimintaa Suomessa. Olette tervetulleita tutustumaan myyntikohteisiin myös paikan päälle (sopimuksen mukaan). Toimimme Helsingissä osoitteessa Hämeentie 1. Autamme mielellämme lisäkysymysten tullen.

 

Ilmoittaja vastaa, että ilmoituksessa tiedot ovat oikein ja on kerrottu kaikki oleellinen tieto. Ilmoittaja antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde maksetaan aina Parashuuto.fi sivustolla olevien maksupainikkeiden kautta. Tutustu tämän huutokaupan ehtoihin ennen kuin teet tarjouksen:

Ostajan kannattaa aina tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista. Muistathan, että tarjoukset ovat sitovia, eikä kohteeseen liity vaihto- tai palautusoikeutta. Kohde myydään siinä kunnossa, kun tuote on ostohetkellä. Toimituskustannus Suomeen on mainittu ilmoituksessa. Jos ostaja toivoo lähetystä Suomen ulkopuolelle, tulee lisämaksusta sopia suoraan myyjän kanssa. 

Korkeimman huudon tehneellä ostajalla on kaksi (2) vuorokautta aikaa maksaa huuto Parashuuto.fi sivuston kautta. Myyjä ilmoittaa korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä kahden (2) vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä, muussa tapauksessa tarjous ei enää sido huutajaa.

Ilmoittaja vastaa huudetun kohteen toimittamisesta sovitussa ajassa, ja ilmoituksensa mukaisessa kunnossa.

Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.
Huutokauppakohteen paikkakunta: Helsinki

Näyttö ja tiedustelut

Arkisin 12-17/Sopimuksen mukaan, Hämeentie 1, 00530 Helsinki,
Tutustuthan tähän parashuuto.fi sovellettaviin huutokauppaehtoihin sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.

tutustu kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista
tarjoukset ovat sitovia, eikä kohteeseen liity vaihto- tai palautusoikeutta
kohde myydään sellaisena kuin se on -ehdoin, mutta ilmoittaja vastaa, että ilmoituksessa annetut tiedot ovat oikein