Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089


Olet nettihuutokaupassa. Tästä kohteesta #3113 käydään huutokauppaa.

10 pakettia Kinoki DETOX-puhdistuslaastari(10 laastaria/pkt). Kohde #3113

Tämä kohde myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Maurin Makasiini Muut myyjän kohteet

Korkein huuto: 19.00 
Toimitustapa:
  • Toimitus (sis. pakkaus- ja lähetyskulut) +10.00
Hintoihin lisätään alv 24%

MeklariEnsimmäinen...
...toinen...ja...
Kolmas kerta: MYYTY!

Huutoja 1

Minimikorotus: 2.00 €

Tee tarjous kohteesta: 10 pakettia Kinoki DETOX-puhdistuslaastari(10 laastaria/pkt), Salo

Kohde on suljettu

Päädyit suljetun kohteen sivulle
mutta ei hätää!
Muita kohteita on avoinna.
Selaa ja kun löydät sopivan, tee oma tarjous
Ihan ensiksi kannattaa rekisteröityä
.

Mutta muita on avoinna!

Selaa kohteita: Sulkeutumassa olevat huutokaupat tai Uusimmat nettihuutokaupat

Huutokauppa ilmoitus julkaistu 26.5.2020 21:27

 Huutokauppa - Nettihuutokaupat - Realisointi

Tarjoukset eli huudot

9.6.2020 21:22:14 [Huutaja nro: 418] 19.00

Myydään | Huutokauppa netissä on uutuus

Helppo, vaivaton ja edullinen kehonpuhdistus NUKKUESSASI!

Uutuus nyt myös Suomessa! 100 % luonnontuote DETOX - vyöhyketerapeuttinen jalkapohjalaastari

Tänä päivänä on lähes mahdotonta välttyä kehoa kuormittavilta vierasaineilta ja kemikaaleilta, jotka rasittavat elimistöä ja kerääntyvät puhdistaviin erityselimiin erityisesti maksaan ja munuaisiin.

Tutkimusten mukaan suomalainen saa keskimäärin 350 eri vierasainetta ja toksiinia kehoonsa; aiheuttajina ovat mm.ilman saasteet, ruuan -ja juomien lisäaineet, lääkkeet, tupakointi, alkoholi, iholla käytetyt keinotekoiset kemikaalit, kodin puhdistusaineet yms.

Kuona-aineiden kerääntyminen voi näkyä mm. ihon huonona kuntona, vatsaongelmina, väsymyksenä, vastustuskyvyn heikkenemisenä, huonona verenkiertona, univaikeuksina, kipuina, särkyinä ja ” tunkkaisena olona”. Elimistömme ei myöskään aina pysty tarpeeksi tehokkaasti poistamaan oman puhdistusjärjestelmänsä kautta kaikkia terveydelle ja hyvinvoinnille haitallisia aineita.

Voit auttaa elimistöäsi poistamaan kehostasi terveydelle haitalliset kuona-aineet ja raskasmetallit helposti ja tehokkaasti käyttämällä Detox-jalkapohjalaastareita. Laastareita voi käyttää milloin vain, mutta tehokkaimmillaan ne ovat yöllä, jolloin lymfakierto toimii vilkkaimmin.

Jalkapohjalaastarien vaikuttavat luontaiset aineet saadaan Aasian luonnosta ja niitä on käytetty perinteisesti vuosituhansia puhdistamaan kehoa ja estämään kehon ennen aikaista rappeutumista. Detox-laastarit ovat japanilaisten tiedemiesten ja lääkärien yhteistyössä 26 vuotta kestäneen tieteellisen tutkimuksen ja kehittämisen tulos. Testattu ihmisillä: The Sanitation Epidemic Prevention Bureau in China


Käyttöohje:

Pese ja kuivaa jalat. Aseta laastari kumpaankin jalkapohjaan siten, että liimaat tyynyn tekstipuolen laastariin (tekstitön puoli tulee aina ihoa vasten). Anna vaikuttaa 8-12 tuntia ja käytä viitenä yönä peräkkäin tai kunnes ne eivät enää värjäänny.

Laastarit pysyvät hyvin jalassa, mutta voit käyttää halutessasi myös sukkia. Laastarit ovat kertakäyttöisiä ja ne poistetaan aamulla. Puhdistuksen voi tehdä 3-5 kertaa vuodessa. Tyynyt keräävät kehosta poistuvat kuona-aineet ja raskasmetallit tehokkaasti ja värjäytyvät aluksi tummiksi ja vähitellen päivien kuluessa vaaleammiksi.Tyynyt saattavat olla myös kosteat ja tahmeat.

Kehoomme on kerääntynyt kuona-aineita vuosien ajan, joten puhdistuminen on yksilöllistä ja kestää jokaisella henkilöllä oman aikansa. Jo viiden päivän kuurilla saat kirkkaamman ihon, nukut paremmin ja sinulla on virkeämpi ja energisempi olo.


Kivun ja säryn poistoon muualla kehossa

Laastareita voi käyttää myös kivun ja säryn poistoon muissa kehon osissa.

Aseta laastari hoidettavalle kohdalle (esim. polvi, hartia, selkä jne.) Anna vaikuttaa 8-12 tuntia. Älä käytä silmien lähellä.


Kehon puhdistuessa :

verenkierto paranee ja aineenvaihdunta vilkastuu
kipu ja säryt helpottuvat
nukut rauhallisemmin ja syvempää unta
vastustuskyky paranee
turvotus ja nesteen kertyminen vähenevät
painon hallinta helpottuu
olet energisempi ja virkeämpi
Bambuetikka 32,6 % ja Eukalyptusetikka 30,1% - parantaa verenkiertoa, vahvistaa vastustuskykyä, vähentää väsymystä ja kipuja

Yrttijauhe 7,4 % Herba houttuyniae, voikukka , maissi

Kitosaani 6 % , merestä saatavien äyriäisten kuoriainesta. Kitosaani tunnetaan rasvasiepparina, joka sitoo tehokkaasti erilaisia rasvoja.

Käytetään yleisesti lääkkeissä, haavasiteissä, leikkausompeleissa ja palovammojen hoidossa. Tappaa bakteereja ja estää niiden kasvun.

Turmaliini 3 %, jolla on verenkiertoa tasapainottava ja puhdistava vaikutus, infrapunalämpöä ja negatiivisia ioneja tuottava ainutlaatuinen maaperän mineraali

C-vitamiini 0,9% - infektioita vastaan, helpottaa raudan imeytymistä

Tuote sisältää pieniä määriä kitosaania.

HUOM! Mikäli olet allerginen äyriäisille, olet raskaana tai imetät kysy laastarien käytöstä ensin lääkäriltäsi, ei alle 10-vuotiaille lapsille. Älä käytä rikkoutuneelle iholle, säilytä kuivassa ja viileässä. Raikkaan veden runsas päivittäinen juominen edistää puhdistumista! Ulkoisesti.

1 pakkaus sisältää 10 kpl Detox-laastaria.

Myyntiehdot

 

Ilmoittaja vastaa, että ilmoituksessa tiedot ovat oikein ja on kerrottu kaikki oleellinen tieto. Ilmoittaja antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde maksetaan aina Parashuuto.fi sivustolla olevien maksupainikkeiden kautta. Tutustu tämän huutokaupan ehtoihin ennen kuin teet tarjouksen:

Ostajan kannattaa aina tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista. Muistathan, että tarjoukset ovat sitovia, eikä kohteeseen liity vaihto- tai palautusoikeutta. Kohde myydään siinä kunnossa, kun tuote on ostohetkellä. Toimituskustannus Suomeen on mainittu ilmoituksessa. Jos ostaja toivoo lähetystä Suomen ulkopuolelle, tulee lisämaksusta sopia suoraan myyjän kanssa. 

Korkeimman huudon tehneellä ostajalla on kaksi (2) vuorokautta aikaa maksaa huuto Parashuuto.fi sivuston kautta. Myyjä ilmoittaa korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä kahden (2) vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä, muussa tapauksessa tarjous ei enää sido huutajaa.

Ilmoittaja vastaa huudetun kohteen toimittamisesta sovitussa ajassa, ja ilmoituksensa mukaisessa kunnossa.

Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.
Huutokauppakohteen paikkakunta: Salo