Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089


Olet nettihuutokaupassa. Tästä kohteesta #3150 käydään huutokauppaa.

LOPPUERÄ! 14 kpl kuorsausklipsejä - magneettinen nenäklipsi. Kohde #3150

Tämä kohde myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Maurin Makasiini Muut myyjän kohteet

Aloitushinta: 4.00 
Toimitustapa:
  • Toimitus (sis. pakkaus- ja lähetyskulut) +5.00
  • Nouto +0
Hintoihin lisätään alv 24%

MeklariNäiden kuvien ja tekstien mukainen kohde!
Kuka huutaa 4.00 euroa?

Huutoja 0

Minimikorotus: 1.00 €

Aikaa jäljellä:

Huutokauppa päättyy aikaisintaan:5.4.2020 22:19
(tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen)

Tee tarjous kohteesta: LOPPUERÄ! 14 kpl kuorsausklipsejä - magneettinen nenäklipsi, Salo

Kirjaudu tehdäksesi tarjouksen

Huutokauppa ilmoitus julkaistu 22.3.2020 21:19

 Huutokauppa - Nettihuutokaupat - Realisointi

Myydään | Huutokauppa netissä on uutuus

Anti snore -nenäklipsin toimintaperiaate on erittäin simppeli: nenäklipsi pitää hengitystiet vapaana yön ajan. Magneetit nenäklipsin sisällä auttavat pitämään klipsiä paikoillaan. Helppokäyttöinen tuote on tehty turvallisesta silikonimateriaalista ja se toimitetaan kätevässä, läpinäkyvässä suojarasiassa, jonka voit ottaa myös esim. matkalle mukaan.

Mikään ei vie yöunia kuten kuorsaava petikumppani. Jopa syvin ja aidoin rakkaus saa helposti ryppyjä kumppanin kuulostaessa trumpetilta joka yö. Nykypäivän kiireisessä elämänrytmissä on tärkeää saada yöunista kaikki irti ja maksimoida lepoaika.

Kuorsausta ehkäisevä nenäklipsi avaa hengitysteitä ja ehkäisee lievää tai keskivaikeaa kuorsausta. Silikonista valmistettu klipsi ei myöskään häiritse käyttäjäänsä, vaan sopii miellyttävästi sieraimiin avaten hengitysteitä.

Kyseessä on suosituin nenäklipsimalli

Myyntiehdot

 

Ilmoittaja vastaa, että ilmoituksessa tiedot ovat oikein ja on kerrottu kaikki oleellinen tieto. Ilmoittaja antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde maksetaan aina Parashuuto.fi sivustolla olevien maksupainikkeiden kautta. Tutustu tämän huutokaupan ehtoihin ennen kuin teet tarjouksen:

Ostajan kannattaa aina tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista. Muistathan, että tarjoukset ovat sitovia, eikä kohteeseen liity vaihto- tai palautusoikeutta. Kohde myydään siinä kunnossa, kun tuote on ostohetkellä. Toimituskustannus Suomeen on mainittu ilmoituksessa. Jos ostaja toivoo lähetystä Suomen ulkopuolelle, tulee lisämaksusta sopia suoraan myyjän kanssa. 

Korkeimman huudon tehneellä ostajalla on kaksi (2) vuorokautta aikaa maksaa huuto Parashuuto.fi sivuston kautta. Myyjä ilmoittaa korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä kahden (2) vuorokauden kuluessa huutokaupan päättymisestä, muussa tapauksessa tarjous ei enää sido huutajaa.

Ilmoittaja vastaa huudetun kohteen toimittamisesta sovitussa ajassa, ja ilmoituksensa mukaisessa kunnossa.

Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.
Huutokauppakohteen paikkakunta: Salo