Huutokauppa netissä on uutuus

parashuutoblogi /

Helppokäyttöinen huutokauppa

Huutokauppa netissä on uutuus

Huutokauppa netissä on uutuus

Huutokauppa netissä on uutuus

Huutokauppa netissä on melko uusi tapa tehdä kauppaa. Huutokaupassa on eri alan toimijoita, jotka tekevät tuotteistaan myynti-ilmoituksia. Ilmoituksiin laitetaan tuotteista mahdollisimman hyvät kuvat ja esittelytekstit. On tärkeää, että kuvat ovat mahdollisimman hyviä sen takia, koska tuotteet voivat olla myynnissä missä tahansa osassa Suomea. Kauppa voi silloin toteutua ilman, että ostaja edes näkee tuotetta etukäteen. Huutokauppa on luotettava, koska siellä myyvät tuotteita ammattikauppiaat, joilla on Y-tunnus ja ennakkoperintärekisteriote. Tuotteet saavat olla uusia tai käytettyjä. Käytetyt tuotteet voivat olla peräsin esimerkiksi konkurssipesistä tai kuolinpesistä. Myös yksityisenä myyjänä sinulla on mahdollisuus myydä tuotteita huutokaupassa. Silloin voit ottaa yhteyttä Parashuuto.fi:iin, joka tekee ilmoituksen puolestasi tai osoittaa sinulle sopivan yhteistyökumppanin. Tässä tapauksessa yksityinen myyjä ja yhteistyöyritys sopivat myyntipalkkiosta keskenään.

Yrittäjä, realisoi varastosi huutokaupalla

Realisoi varastosi huutokaupalla

Realisoi varastosi huutokaupalla

Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus tyhjentää varastosi ja muuttaa se rahaksi eli realisoida se. Parashuuto.fi:ssä voit myydä yksittäisiä tuotteita tai suurempia tavaraeriä. Parashuuto.fi on pienille ja keskisuurille yrityksille loistava markkinapaikka saada tuotteet esille ilman riskiä ja suuria investointeja. Huutokauppa on julkisesti näkyvillä netissä.

 

 

Oma verkkokauppa ei ole välttämätön, muttei myöskään huutokaupan este

Oma verkkokauppa

Oma verkkokauppa

Miksi perustaisit yrityksellesi oman kalliin verkkokaupan, jossa ei ole kävijöitä ilman että teet kallista markkinointia?

Jos sinulla kuitenkin on jo olemassa oleva verkkokauppa, parashuuto.fi on sinulle oivallinen lisäkauppapaikka. Jokainen myyty tuote on sinulle lisäkauppaa, lähes ilman riskiä – kokeilemisen arvoista, eikö totta – sinulla on vain voitettavaa. Toki huutokauppaamasi tuote ei voi olla myynnissä missään muualla, koska huutokaupan voittaneen huutajan pitää luonnollisestikin saada huutamansa tuote maksaessaan huutosumman.

 

Helppokäyttöinen huutokauppa

Helppokäyttöinen huutokauppa

Helppokäyttöinen huutokauppa

Huutokauppamme on tehty siten, että sinun on itse mahdollista lisätä omat tuotteesi ja niiden tiedot ja kuvat nopeasti ja helposti. Huutokauppa sivuilla näet ajan, kuinka kauan huutoja voi vielä tehdä ennen kuin huutokauppa kyseisestä tuotteesta sulkeutuu.

 

 

 

Oikea hinta löytyy huutokaupalla

Oikea hinta huutokaupalla

Oikea hinta huutokaupalla

Miksi maksaisit liikaa, tee oma tarjous. Parashuuto.fi sivuilta voit tehdä elämäsi huutokaupat.

Voit lisätä tuotteesi sivuillemme ilman kustannuksia. Maksat vain tuloksesta, kun tuote on mennyt kaupaksi. Ostajana voit onnistua huutamaan tuotteita alle markkinahinnan, aina kannattaa yrittää.

 

 

 

 

Kiitos, että luit huutokauppamme esittelyn. Alla olevilla linkeillä voit jatkaa:

Rekisteröidy uutena käyttäjänä huutokauppaan

Kirjaudu sisälle huutokauppaan

Siirry selaamaan huutokaupan tuotteita

 

Kari Virtanen, ABCnet Oy / Parashuuto.fi