Huutokauppasivuston yläosa tutuksi

parashuutoblogi /

parashuuto-ylavalikko-1
parashuuto-ylavalikko-1

Huutokaupan puhelinnäkymä

Käyttöopas: sivun yläosa

Parashuuto.fi nettihuutokaupan yläosa koostuu seuraavista elementeistä:
1. Logo
2. Erikoistarjous
3. Kirjautuminen
4. Tukipuhelinnumero
5. Ylävalikko
6. Haku
7. Rekisteröityminen
8. Sivuvalikko pienille näkymille

Parashuuto.fi logo

Logollamme varmistamme, että tiedät olevasi oikeassa paikassa. Logossamme saatat nähdä pieniä muutoksia esimerkiksi vuodenajan tai erityistapahtumien korostamiseksi. Parashuuto.fi – Parhaat huudot netissä.

Erikoistarjous

Logon alla oleva paikka on varattuna erikoistarjouksille. Voit lukea erikoistarjouspaikasta lisätietoja ohjesarjamme aiemmassa osassa Seuraa erikoistarjouksiamme.

Kirjautuminen

Vain kirjautuneet voivat tehdä kohteista huutoja eli tarjouksia. Tahdomme varmistaa kaupankäynnin luotettavuuden, ja sen että osapuolet ovat todellisia yrityksiä ja todellisia ihmisiä. Joten kirjaudu sisään!

Tukipuhelinnumero

Jos jokin asia mietityttää tai haluaisit vaikkapa itse tulla mukaan kauppiaaksi, soita meille.

Ylävalikko

Ylävalikon kautta voit siirtyä huutokauppaan, katsoa seuraamasi kohteet, tai hakeutua itse ilmoittajaksi eli kauppiaaksi. Ylävalikosta lisää vielä tuolla lähempänä tämän ohjeen loppua.

Haku

Hakukentän avulla voit etsiä sinua kiinnostavia kohteita, joista käydään tällä hetkellä huutokauppaa. Jos hakusanallasi ei löydy mitään, saat tuloksena hakusanapilven kohteissa sillä hetkellä käytetyistä sanoista. Hakusanapilven jokaisella sanalla pääset hakemaan kyseisen sanan mukaisia kohteita.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on se tylsä osuus, jossa valitset itsellesi salasanan. Sähköpostiosoite toimii kirjautumistunnuksena, ja rekisteröityessä kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen voit myös tilata ilmoituksia kun sinua kiinnostaviin ryhmiin / kategorioihin tulee uutta huudettavaa. Sähköpostiin saat myös ilmoituksia jos joku ylittää huutosi, tai kun voitat huutokaupan kohteesta, kuitin maksusta, jne. Rekisteröitymissähköpostiosoite on ilmoitussähköposteja ja kirjautumista varten. Emme lähetä sinne mainoksia. Voit halutessasi erikseen tilata uutiskirjeemme.

parashuuto-ylavalikko-2

Parashuuto isompi näkymä

Sivuvalikko pienille näkymille

Kuten oheisesta kuvasta huomaat, näkymän kasvaessa ylävalikossa näkyy lisäksi linkki ”Haluan tilata uutiskirjeen” ja ”Ohje.”

Ohje on tällä hetkellä yhdellä pitkällä sivulla. Siksi jaamme ohjetta juuri tällä hetkellä blogiimme pienempiin osasiin, joista tämä nyt lukemasi on yksi osa.

Pienessä näkymässä vasemmassa yläkulmassa on sivuvalikon avaamiseksi pieni ”hampurilaisikoni” eli kolme päällekkäistä vaakaviivaa. Siitä avautuu valikko, josta lisää tämän ohjeen seuraavassa osassa.

Parashuuto.fi huutokauppa