Kohteen lisääminen

parashuutoblogi /

parashuuto-ohje-tuotelisays-3
parashuuto ohje tuotelisäys

parashuuto ohje tuotelisäys

Lisää uusi ilmoitus myymästäsi kohteesta eli tuotteesta.

Tätä ennen sinun tulee olla rekisteröitynyt kauppiaaksi.

Kirjaudu sisälle parashuuto.fi -nettihuutokauppaan.

Linkistä Omat kohteet pääset tarkastelemaan jo mahdollisesti lisäämiäsi kohteita.

Uuden kohteen ilmoituksen lisääminen tapahtuu linkistä Lisää uusi kohde.

Painettuasi kyseistä linkkiä sinulle avautuu kauppiasnäkymä.

 

 

Kauppiasnäkymä

parashuuto-ohje-tuotelisays-2

parashuuto-ohje-tuotelisays-2

Kauppiasnäkymässä voit Tarkastella jo mahdollisesti aikaisemmin lisäämiäsi kohteita linkeillä: Tallennetut, Myynnissä olevat kohteet, Odottaa hyväksyntää, Odottaa maksua, ja Päättyneet kohteet.

Uuden kohteen lisäämiseksi paina nappia Lisää uusi kohde.

 

 

 

 

 

parashuuto-ohje-tuotelisays-3

parashuuto-ohje-tuotelisays-3

Lisäämislomake

Kuten muuallakin järjestelmässä, on vaaleansinisellä taustalla olevissa laatikoissa vinkkejä. Tässä vinkissä kerrotaan, että kysymysmerkistä sulkumerkkien sisällä (?) saat lisäohjeen näkyville kuhunkin lomakkeen kohtaan, sen kohdan lähellä olevasta kysymysmerkistä.

Täytä huolellisesti kaikki kohdat lomakkeesta.

Otsikko

Otsikko on myymäsi kohteen nimi.

Lähtöhinta

Lähtöhinta on alin hinta, jolla olet valmis tuotteen myymään. Huudot alkavat tästä summasta.

Minimikorotus

Minimikorotuksella voit määrittää, mikä on vähimmäissumma jolla korotushuuto voidaan tehdä. Vähimmäissumma on sen hetkinen hinta (joko lähtöhinta tai siihen mennessä korkein huuto) plus minimikorotus.

Päättymisaika

Päättymisaika on aika, jolloin huutokauppa kohteestasi päättyy. Mikäli aivan viime minuuteilla tulee vielä huutoja, voi järjestelmä jatkaa aikaa vielä kolmella (3) minuutilla, saadaksesi kohteestasi mahdollisimman hyvän hinnan.

Kohteen tyyppi ja arvonlisäverotettavuus

Nämä lienevät itsestään selviä?

Nosto kärkipaikoille

Tällä rastilla voit pienellä lisämaksulla ostaa kohteellesi paremman näkyvyyden. Silloin kohteesi näytetään huutajille listauksen alkupäässä.

Kaupan hyväksyntä

Tässä voit valita, voittaako korkein huuto automaattisesti, vai pidätätkö itselläsi oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein huuto.

parashuuto-ohje-tuotelisays-4

parashuuto-ohje-tuotelisays-4

Täytä täsmälliset tiedot myymästäsi kohteesta

Kohteen kuvausteksti, Myynti ja tiedustelut osio, sekä Myyntiehdot ovat sinua sitovia. Myymäsi kohteen pitää olla kertomasi mukainen ja ilmoittamassasi kunnossa. Mitä parempi ja kiinnostavampi myyntitekstisi on, sitä kiinnostavampi kohteesi on huutajan näkökulmasta.

 

 

 

parashuuto-ohje-tuotelisays-5

parashuuto-ohje-tuotelisays-5

Vakiomyyntiehto

Omien myyntiehtojesi lisäksi on kohteiden ilmoituksessa mukana aina tämä kirjoittamamme vakiomyyntiehto, joka sitoo sekä kauppiasta että huutajaa. Luethan sen läpi huolellisesti.

 

 

 

 

 

parashuuto-ohje-tuotelisays-6

parashuuto-ohje-tuotelisays-6

Tuoteryhmä, paikkakunta, kuvat ja liitetiedosto

Tuoteryhmä ja paikkakunta on tärkeää valita oikein, jotta huutajien on helpompi löytää ilmoituksesi. Osa huutajista tilaa itselleen ilmoitukset tuoteryhmän uusista kohteista. Järjestelmä lähettää nämä ilmoitukset tilaajille automaattisesti, samalla mainostaen myymääsi tuotetta – kunhan olet valinnut tuoteryhmän oikein.

Paikkakunta on tärkeä jo siksi, että huutaja tietää miten pitkän matkan päästä tuote on noudettava, mikäli valittuna toimitustapana on nouto. Oikea paikkakunta helpottaa myös ilmoituksesi löytymistä.

Kuvia tuotteesta on suositeltavaa lisätä vähintään kolme (3).

Liitetiedosto ei ole pakollinen. Liitetiedostoksi voit lisätä esimerkiksi esitteen, tuoteselosteen, tai jonkin muun myymääsi tuotteeseen liittyvän tiedoston.

parashuuto-ohje-tuotelisays-7

parashuuto-ohje-tuotelisays-7

Valitse tarjoamasi toimitustavat, ja niiden hinnat.

Oma viitteesi

Voit lisätä oman viitekoodin, esimerkiksi helpottamaan tuotteen löytämistä varastostasi.

YouTube-koodi

Voit halutessasi upottaa kohteesi ilmoitukseen videon. Lisää video YouTubeen, tai jos YouTubessa on jo valmis kohteeseesi liittyvä video, etsi se esille. Lomakkeen alla on myös: Ohje YouTube-koodin löytämiseen valitsemastasi videosta.

Automaattiuusinta

Voit halutessasi rastittaa automaattiuusinnan päälle. Silloin, jos kävisi niin ettei kohteeseesi tule yhtään huutoa ennen päättymisaikaa, lisää järjestelmä automaattisesti kohteesi uudelleen myyntiin 14 päiväksi.

Tallenna ja Julkaise

Muistathan tallentaa ilmoituksesi. Ilmoitus ei tule heti näkyviin järjestelmässä. Vasta kun tallentamisen jälkeen painat Julkaise, on ilmoituksesi julkinen ja sillä on mahdollisuus saada huutoja.

Hyviä huutokauppoja!

Parashuuto.fi