Päävalikko

parashuutoblogi /

Parashuuto mobiilivalikko
Parashuuto mobiilivalikko

Parashuuto mobiilivalikko

Parashuuto.fi päävalikko

Pienessä näkymässä, kuten älypuhelimella, valikko avautuu ”hampurilaisvalikosta” eli symbolista jossa on kolme vaakaviivaa päälekkäin.

Kuvassa valikko on avattuna. Valikon taustaväri on pienessä näkymässä keltainen.

Aivan ylhäällä näkyy pieni vihreä lukko. Käyttämästäsi selainohjelmasta riippuen näet symbolista, että sivustolla on SSL-varmenne, ja kaikki tieto kulkee netin kautta salattuna.

 

 

Aikaisemmin käsittelimme tässä ohjesarjassa jo asiat:

  1. Seuraa erikoistarjouksiamme
  2. Huutokauppasivuston yläosa tutuksi

Nyt jatkamme päävalikkoon

Parashuuto valikko suurelle näyttökoolle 1

Parashuuto valikko suurelle näyttökoolle 1

Oheisessa kuvassa on päävalikko suuremmalla näytöllä. Parashuuto.fi mukautuu kulloisenkin näytön kokoon. Tätä kutsutaan nimityksellä responsiivisuus.

Valikon osiot

Siirtymiset huutokauppaan, Blogiin ja Tiedotteisiin ovat hieman eri järjestyksessä ja eri tavoin ilmaistuina. Toiminteet ovat kuitenkin samat.

Blogi

Valitsemalla Siirry Blogiin tai Blogi, pääset lukemaan blogiamme. Esimerkiksi juuri nyt lukemasi ohje on kirjoitettu blogiimme.

 

Parashuuto päävalikko iso näyttö 2

Parashuuto päävalikko iso näyttö 2

Tiedotteet

Kyseisestä linkistä pääset lukemaan ajankohtaisia tiedotteitamme. Tiedote-sivun alareunaan on upotettuna Facebook-sivumme. Toivomme, että kaikki käyttäjämme seuraisivat myös Facebook-sivustamme. Tykkääminen vaikuttaa sen, että Facebookissa näet uutisvirrassasi sivumme tiedotteita. Valikossamme on myös linkki Facebook-sivullemme.

Haluan tilata uutiskirjeen

Uutiskirjeemme olemme toteuttaneet erillisellä Mailchimp-järjestelmällä. Näin ei ole vaaraa siitä, että tietosi järjestelmien välillä pääsisivät sekoittumaan. Uutiskirjeemme tulee tilaajille sähköpostitse. Se sisältää ajankohtaisia tiedotteita ja toisinaan myös poimintoja huudettavista kohteista. Uutiskirjeen tilaaminen on ilmaista. Tilaa vaikka kokeeksi. Tilaus on aina mahdollista peruuttaa.

Instagram

Olemme mukana myös Instagramissa, joten valikossamme on linkki sinnekin. Tervetuloa katsomaan.

Yhteydenottotapoja

Valikossamme on mahdollisuus lähettää meille Facebook Messenger -viesti, sekä soittaa meille. Puhelinnumeromme on näkyvissä myös sivun yläosassa. Valikossa oleva puhelinnumero-linkki ohjaa päätelaitteesi soittamaan meille. Siis mikäli päätelaitteessasi on asennettuna ohjelma, jolla voi puhua puheluita, ja olet antanut ohjelmalle oikeuden päästä käsiksi puheluihisi. Älypuhelimessa näin yleensä valmiiiksi onkin. Linkin painaminen avaa päätelaitteessasi puhelinsovelluksen, jossa puhelinnumeromme on valmiina linkin myötä tulleena. Puhelu alkaa vasta kun painat soittokuvaketta.

Seuratut kohteet

Tämän olisi toki voinut käsitellä jo yläosasta kertovassa artikkelissa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Tuotteita eli huutokohteita selatessasi voit lisätä sinua kiinnostavia tuotteita omalle seurantalistallesi. Seurantalistaa pääset tarkastelemaan helposti Seuratut kohteet -linkillä. Seuraaminen ei maksa mitään, eikä sido sinua tekemään kohteista huutoja tai mihinkään muuhunkaan.

Haluatko ilmoittajaksi?

Onko sinulla myytävää tavaraa? Silloin tämä linkki on sinua varten. Nettihuutokaupassamme kauppiaina toimivat yritykset, mutta autamme mielellämme sinua löytämään yrityksen jonka alikauppiaana voit myydä tavaroitasi kyseisen yrityksen kanssa sopimallasi tavalla, lakeja ja käyttöehtojamme noudattaen.

RSS-syöte

Tarjoamme ilmaiseksi RSS-syötteen. Syötteen käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä. Syötteessä ilmoitetaan huutokauppaamme lisätyistä tuotteista. Tilaamalla RSS-syötteemme, saat ilmoitukset uusista kohteista kätevästi RSS-syötteitä osaavat käsitellä useat sähköpostiohjelmat. Lisäksi päätelaitteellesi on todennäköisesti saatavissa erillisiä RSS-lukijoita. Oikein toimiva RSS-lukija toimii kuten sähköpostiohjelma: ilmoittaa sinulle uusista kohteista ilman että sinun tarvitsisi muistaa käydä sivustolla jatkuvasti seuraamassa.

Kategoriat

Pienellä näyttökoolla kategoriat ovat pudotusvalikkoina, isommalla ne ovat luettelona. Kategoriat ovat tuoteryhmiä, joiden nimestä voit päätellä minkälaisia huudettavia kohteita eli tuotteita kussakin kategoriassa on.

Alueet

Myös alueet ovat pienellä näyttökoolla pudotusvalikkona ja isommalla luettelona. Alueilla on merkitystä lähinnä silloin, jos haluat noutaa tuotteen. Alueesta tiedät karkeasti, miten pitkän matkan päässä tuote on. Itse huudettavan kohteen ilmoituksessa on myös tarkempi sijaintipaikka kartan kera.

Muut

Suuremmalla näyttökoolla valikossa on kohteita, joihin on linkitetty netttihuutokaupassa muiltakin sivuilta, mutta koska tilaa on suuremmalla näytöllä käytettävissä enemmän, olemme lisänneet ne siihenkin valikkoon:

Käyttöehdot, Hinnasto, Tietosuojaseloste, Vastuurajaus, Asiakaspalvelu, Ohje ja Maksutavat löytyvät linkkeinä tästäkin artikkelista.

Ajoittain saatamme lisätä valikkoon jotakin muutakin ajankohtaista.

Tervetuloa huutamaan. Ja muistathan rekisteröityä!

Parashuuto.fi huutokauppa netissä