Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089

Haluatko ilmoittajaksi

 

Huutokauppaa tuotteesiNettihuutokaupassa myyjinä voivat olla Y-tunnuksen omaavat yritykset tai muut vastaavat tahot, joilla on sopivia tuotteita, tavaraeriä tai vaikkapa huoneistoja, jotka voidaan myydä eteenpäin ja muuttaa rahaksi eli realisoida. Voit myydä autoista työkoneisiin tai vaikkapa elektroniikasta suurempiin tavaraeriin.

Meillä myyjä on aina myyjä ja kaupat tapahtuvat myyjän ja ostajan välillä. Myyjä vastaa huudettavasta tuotteesta ja sen luovutuksesta ostajalle. Me tarjoamme nettihuutokauppapalvelun asiakkaillemme myyntiprovisiota vastaan.

Haluatko jo aloittaa myymisen? Tee käyttäjätunnus rekisteröitymällä käyttäjäksi ja kirjaudu palveluun. Tämän jälkeen ilmoita meille toimisto@parashuuto.fi tai soita 050 376 5741, niin teemme teille ns. alakauppiastunnuksen jonka jälkeen voit heti aloittaa ensimmäisen huutokauppakohteen myynti-ilmoituksen tekemisen. Kaikki Parashuuto.fi sivustolla huudetut kohteet maksetaan Checkoutin maksunvälityspalvelun kautta, joka välittää ostajan suorituksen myyjälle ja myyntiprovision palveluntuottajalle. Allekirjoittamalla maksunvälityssopimuksen Checkoutin kanssa saatte myynneistä suoritukset pankkitilillenne.

Olemme valinneet maksujen välittäjäksi luotettavan Finanssivalvontalaitoksen hyväksymän rahoitustoimijan Paytrail Oy:n. Lisätietoa Paytrailin maksunvälityspalvelusta saat sivuiltamme  kohdasta Maksutavat.

Meidän tehtävämme on hankkia sivuille suuri määrä asiakkaita sekä myymään tavaraa, että ostamaan sitä.

 

Tervetuloa!

Haluathan juuri sinä
myydä tuotteitasi
luotettavassa hyvämaineisessa
nettihuutokaupassa?

Tervetuloa mukaan!

 

Ota yhteyttä:

044 906 1089

toimisto@parashuuto.fi

 

Aloita rekisteröityminen tästä