Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089

Huutokauppa 2020

 

Huutokaupasta oikea hintaHuutokauppa on muuttuvahintainen tapa tehdä kauppaa. Huutokauppa hakee oikean hinnan tarjousten eli huutojen perusteella. Kaupan kohde myydään sille, joka on tehnyt korkeimman tarjouksen, paitsi jos myyjä on tehnyt ilmoitukseen ehdon, että hänellä on oikeus hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Huutokauppa voi tapahtua siten, että ostajat ovat paikalla, tai vaikkapa nettihuutokauppana internetin välityksellä. Parashuuto.fi on netissä uusi kauppapaikka, joka toimii huutokauppatavalla.

Parashuuto.fi :ssä ilmoittajina ovat ammattikauppiaat, joilla on yritys ja ennakkoperintärekisteriote. Nettihuutokauppa on kätevä tapa realisoida tavaraa rahaksi. Jos olet yksityinen henkilö ja haluat myydä tuotteitasi Parashuuto.fi :ssä, ota meihin yhteyttä. Me järjestämme sinulle yhteistyökumppanin, joka ottaa tuotteesi myyntiin ja voit näin myydä tuotteitasi. Tässä tapauksessa yksityinen myyjä ja yhteistyöyritys sopivat myyntipalkkiosta keskenään. Myydä voit sekä uutta että käytettyä tavaraa.

Huutokauppa netissä on uutuus!

Sivustoltamme löydät monenlaisia tuotteita sopivaan hintaan, ostat niitä sitten yritykselle tai yksityishenkilönä.

Rekisteröidy nyt

Huutokauppa on mahdollisuus muuttaa tavara rahaksi

Huutokaupassa tavara rahaksiNyt sinulla on tilaisuus tyhjentää varastosi ja muuttaa se rahaksi. Voit myydä yksittäisiä tavaroita tai yhdellä kertaa suurempia tavaraeriä.

Parashuuto.fi on pienille ja keskisuurille yrityksille loistava markkinapaikka saada tuotteet esille ilman riskiä ja suuria investointeja. Huutokaupat ovat julkisesti näkyvillä netissä.

Miksi perustaisit yrityksellesi oman kalliin verkkokaupan, jossa ei ole kävijöitä ilman kallista markkinointia. 

Jos sinulla kuitenkin on jo olemassa oleva verkkokauppa, parashuuto.fi on sinulle oivallinen lisäkauppapaikka. Jokainen myyty tuote on sinulle lisäkauppaa, lähes ilman riskiä - kokeilemisen arvoista, eikö totta - sinulla on vain voitettavaa.

Huutokauppamme on tehty siten, että sinun on itse mahdollista lisätä oman tuotteesi/tuotteittesi tiedot ja kuvat nopeasti ja helposti. Huutokaupat sivuillamme näyttävät ajan, jonka huutoja voi vielä tehdä ennen kuin huutokauppa kyseisestä tavarasta sulkeutuu.

Miksi maksaisit liikaa, tee oma tarjous. Parashuuto.fi sivuilta voit tehdä elämäsi huutokaupat.

Voit lisätä tuotteesi sivuillemme ilman kustannuksia, maksat vain tuloksesta, kun tuote on mennyt kaupaksi.

On vaikeaa muistaa ja melko työlästä käydä jatkuvasti huutokauppa sivustolla katsomassa miten kiinnostavan tuotteen myynti edistyy. Saat sinua kiinnostavasta tavarasta ilmoituksen, kun joku on korottanut huutoa. Tämän jälkeen voit halutessasi tehdä helposti itse korotuksen suoraan vaikka puhelimestasi.

Parashuuto.fi on huutokauppa, jossa asiakkaan helppo ostaminen on otettu kaiken lähtökohdaksi. Huutokaupat voi tehdä eri päätelaitteilla ja huutojen seuraaminen ja tarjousten tekeminen onnistuu mistä tahansa ja milloin tahansa. Huutokaupat ja niiden toteuttaminen on myös tehty helpoksi kauppiaille, eikä tuotteiden lisääminen ole hankalaa kauppiaan näkökulmasta.

Huutokaupan rakenne on tehty selkeäksi, jotta eri tuoteryhmät löytyvät huutokaupasta helposti. Tuotehakua helpottaa huutokaupan hakukenttä.

Parashuuto.fi on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ja toimii Suomessa parhaana huutokauppa-alustana ja operaattorina nettihuutokauppojen järjestämisessä.

Rekisteröidy nyt

Huutokauppa verkkopalveluna

Huutokauppaa verkkopalvelunaParashuuto.fi ei itse järjestä huutokauppoja vaan palvelu toimii ilmoitus- ja nettihuutokauppa-alustana, johon voivat vastuulliset yritykset laittaa tuotteita myyntiin. Etsimme asiakkaiksi niitä yrityksiä, joille huutokauppa on uusi tapa myydä omia tuotteita tai niitä jotka ovat jo tottuneet käyttämään huutokauppaa osana omassa liiketoiminnassaan muilla alustoilla. Olemme toteuttaneet huutokaupat toimintamallin ottaen huomioon sosiaalisen median, hakukoneet ja näin asiakkaamme saavat hyvän näkyvyyden omille tuotteilleen monessa erilaisessa mediassa. Lisää tuotteidesi myyntiä huutokauppa ja nettihuutokauppa ratkaisuamme käyttäen, niin tulet huomaamaan miksi huutokaupat onnistuvat juuri Parashuuto.fi huutokaupassa!

Nettihuutokaupat, kutsutaan myös verkkohuutokaupoiksi, ovat kaupankäyntitapa jossa osallistujat tekevät tarjouksia tuotteista ja palveluista internetin välityksellä. Nettihuutokaupoissa voi myydä omia tuotteita ja ne tarjoavat käyttäjille avoimen kauppapaikan. Nettihuutokaupat hoitavat tiedon välittämisen käyttäjien välillä ja huutokauppojen organisoinnin, toimituksesta ja maksutavasta sopiminen jää huutokaupan osapuolille.

Vaikka kaikkien nettihuutokauppojen toimintaperiaate on samanlainen, ansaintalogiikat vaihtelevat huomattavasti. Esimerkiksi maailman suurin nettihuutokauppa, ebay.com, veloittaa huutokauppakohteiden myytäväksi lisäämisestä. Lisäksi kaupaksi menneen tuotteen loppuhinnasta veloitetaan määrätty prosentuaalinen osuus. Useimmissa nettihuutokaupoissa tuotteiden myyminen on ilmaista ja ansaintalogiikka perustuu tuotteiden huomioarvoa kasvattavien palveluiden myymiseen ja/tai mainostilan myymiseen huutokauppasivustolta.

Periaatteessa nettihuutokauppojen toimintaperiaate on erittäin lähellä tavallisen huutokaupan toimintatapaa, mutta nettihuutokauppojen tapauksessa kaupan osapuolten ei tarvitse olla fyysisesti samassa paikassa vaan myyjät ja ostajat voivat olla maantieteellisesti hyvinkin kaukana toisistaan.

Nettihuutokaupat ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti ja ylittävät moninkertaisesti ns. perinteisten huutokauppojen myynnin rahallisen arvon. Nettihuutokaupat ovat myös perinteisten huutokaupanjärjestäjien valikoimassa jo lähes poikkeuksetta.

Tämän kaupankäyntimallin vahvuudet ovat:

  1. Aikarajoitusten puute. Tarjouksia voit tehdä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Tuotteiden myyjä voi päättää myyntikohdetta lisätessään kuinka kauan myyntikohde on auki ennen kuin huutokauppa päättyy. Tänä aikana ostajat voivat etsiä ja vertailla haluamiaan tuotteita sekä tehdä tarjouksia.
  2. Ei maantieteellisiä rajoituksia. Myyjät ja tarjousten tekijät voivat osallistua mistä tahansa kunhan heillä on mahdollisuus käyttää internetiä. Tämä tekee osallistumisen helpommaksi ja vähentää huutokauppaan osallistumisen kuluja. Riippumattomuus maantieteellisestä sijainnista lisää myös myytävänä olevien tuotteiden määrää ja samalla myös tarjouksien määrää kutakin myytävää myyntiartikkelia kohti.
  3. Sosiaalisen vuorovaikutuksen määrä ja suuruus. Huutokaupassa tarjouskilpaan osallistuminen muistuttaa hyvin läheisesti rahapeliä. Tarjouksen tekijät odottavat jännittyneinä toivovansa, että he "voittaisivat" (mm. eBay kutsuu voiton saanutta huutajaa "voittajaksi"). Samoin kuin uhkapeliriippuvaiset, monet tarjouksien tekijät tekevät tarjouksen vain ollakseen osana "pelissä" eikä niinkään varsinaisesti saadakseen myytävän tuotteen.
  4. Tarjouksen tekijöiden suuri määrä. Saatavilla olevien tuotteiden ja palveluiden laaja valikoima, nettihuutokauppojen helppokäyttöisyys, mahdollisuus saada tuotteita suhteellisen alhaisella hinnalla sekä huutokauppaprosessin tarjoamat sosiaaliset hyödyt takaavat huutajien suuren määrän.
  5. Myyjien suuri määrä. Koska tarjousten tekijöitä on paljon, myytävästä tuotteesta tai palvelusta on mahdollista saada hyvä hinta ja myyntikustannukset mataliksi, ja siten palvelu houkuttelee helposti suuren määrän myyjiä. Nettihuutokaupat pystyvät myymään tavaran sopivaan hintaan ostajille.
  6. Verkon talous. Koska suuri ostajamäärä houkuttelee lisää myyjiä ja kasvava tuotevalikoima houkuttelee lisää ostajia, syntyy positiivinen kierre, joka osaltaan mahdollistaa nettihuutokauppojen kasvun. Nettihuutokauppojen kasvu parantaa osaltaan kaikkien osapuolien toimintaedellytyksiä.

(Huutokauppa Kaupankäyntimallin vahvuuksissa lähde: Wikipedia)

Rekisteröidy nyt