Rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Rekisteröidy nettihuutokauppaan parashuuto.fi

 

Rekisteröityminen antaa käyttöoikeuden sitovien tarjouksien ja myynti-ilmoituksien tekemiseen Parashuuto.fi nettihuutokaupassa.

Nettihuutokaupassa myyjinä voivat ovat kaikki Y-tunnuksen omaavat yritykset tai vastaavat tahot joilla on sopivia tuotteita, tavaraeriä tai vaikkapa huoneistoja, jotka voidaan myydä eteenpäin ja muuttaa rahaksi.

Ostaja voi olla täysi-ikäinen oikeustoimikelpoinen henkilö tai Y-tunnuksen omaava taho eli oikeushenkilö.

Kaikki Parashuuto.fi sivustolla huudetut tuotteet maksetaan Parashuuto.fi sivuston Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelun kautta, joka välittää ostajan suorituksen myyjälle. Lisätietoa Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelusta saat kohdasta Maksutavat.

Rekisteröityjä vahvistaa hyväksyneensä Parashuuto.fi palvelun käyttöehdotvastuurajaus ja tietosuojaselosteen sekä on yli 18 -vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö tai oikeushenkilö.

Mikäli hyväksyt palvelumme edellämainitut ehdot, jatka eteenpäin tunnuksesi rekisteröitymisessä ja täytä alla olevaan kohdat.

Tiedoksi, käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaiset ja hetu tarvitaan yhdensuuntaisen tunnistautumisen takia. Tämä tieto ei tule koskaan palveluntuottajalle näkyviin.

Henkilötunnuksesi on luottamuksellinen

  • Henkilötunnuksesi tallennetaan salatussa muodossa, kukaan edes henkilökunnastamme ei pääse siihen käsiksi
  • Tiedot siirtyvät netissä SSL-salatusti, siitä merkkinä osoitteen https-alku, ja laitteesi saattaa näyttää turvan merkkinä esimerkiksi vihreän riippulukko-symbolin.