Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089

Jukebox arvonta

Rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Rekisteröidy nettihuutokauppaan parashuuto.fi

Jukebox arvonta

Arvomme 30.4.2019 Jukeboxin kaikkien rekisteröityneiden kesken.

 

Rekisteröityminen antaa käyttöoikeuden sitovien tarjouksien ja myynti-ilmoituksien tekemiseen Parashuuto.fi nettihuutokaupassa.

Nettihuutokaupassa myyjinä voivat ovat kaikki Y-tunnuksen omaavat yritykset tai vastaavat tahot joilla on sopivia tuotteita, tavaraeriä tai vaikkapa huoneistoja, jotka voidaan myydä eteenpäin ja muuttaa rahaksi.

Ostaja voi olla täysi-ikäinen oikeustoimikelpoinen henkilö tai Y-tunnuksen omaava taho eli oikeushenkilö.

Kaikki Parashuuto.fi sivustolla huudetut tuotteet maksetaan Parashuuto.fi sivuston Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelun kautta, joka välittää ostajan suorituksen myyjälle. Lisätietoa Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelusta saat kohdasta Maksutavat.

Rekisteröityjä vahvistaa hyväksyneensä Parashuuto.fi palvelun käyttöehdotvastuurajaus ja tietosuojaselosteen sekä on yli 18 -vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö tai oikeushenkilö.

Mikäli hyväksyt palvelumme edellämainitut ehdot, jatka eteenpäin tunnuksesi rekisteröitymisessä ja aloita rekisteröityminen alla. Tunnistautumisen aikana olet tunnistautumispalvelussa, josta palaat takaisin valitsemaan salasanaa ja kertomaan sähköpostiosoitteen jonne haluat ilmoitukset esimerkiksi jos joku ylittää huutosi tai voitat huudon kohteesta.

Rekisteröitymällä vakuutat olevasi täysi-ikäinen oikeustoimikelpoinen henkilö

Rekistöityminen alkaa sähköisellä allekirjoituksella Onnistuu-palvelussa: