Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089

Tiedotteet

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi uuteen nettihuutokauppamme Parashuuto.fi!

Järjestelmä päivittyy automaattisesti kun siihen on tarvetta. Päivitysten aikana järjestelmässä saattaa esiintyä hitautta. Pyrimme tekemään päivitykset niin, että järjestelmän toiminta häiriytyy mahdollisimman vähän. Päivitysten tarkoituksena on ylläpitää järjestelmän tietoturvaa ja luotettavaa toimintaa.

______________________

5.10.2021

Maksunvälittäjä palveluntarjoajan nimi muuttuu. Paytrailin ja Checkoutin parhaat puolet yhdistetään 5.10.2021 julkaistuun uuteen maksupalveluun.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 

______________________

23.5.2019

Jukeboksin voittaja Janne Mäkinen, onnea! Voittajan kanssa on keskusteltu ja Jukeboksi lähetetty hänelle postitse.

______________________

26.4.2019

Uutiskirje vk 17/2019 - linkki uutiskirjeeseen

______________________

11.3.2019

Uutiskirje vk 11/2019 - linkki uutiskirjeeseen

______________________

23.1.2019

Uusi arvonta julkaistu tänään! Arvomme mahtavan jukeboxin Parashuuto.fi nettihuutokauppaan rekisteröityneiden kesken. Arvonta tapahtuu 30.4.2019 päivänä. Käy rekisteröitymässä ennen ko. päivää, niin osallistut arvontaan. Parashuuto.fi sivuille rekisteröityminen ei velvoita mihinkään, vaan on mahdollisuus ostaa hienoja tuotteita hyvään hintaan.

Arvonnan kohteena: erittäin siistin pöytämallinen Jukebox, jonka avulla kuuntelet lempimusiikkiasi suoraan USB-portin, SD-korttipaikan ja MP3-soittimen tai iPodin liitännän kautta.

Tervetuloa rekisteröitymään!

Parashuuto.fi - Facebook

Parashuuto.fi - Instagram

Parashuuto.fi - Blogi

______________________

23.1.2019

Uutiskirje vk 4/2019 - linkki uutiskirjeeseen

______________________

16.1.2019

Uutiskirje vk 3/2019 - linkki uutiskirjeeseen

______________________

12.1.2019

Parashuuto.fi viinikaapin arvonnan voitti Monica Sandell! Luovutimme viinikaapin voittajalle ja haastattelimme onnellista voittajaa.

Viinikaapin voittaminen oli ihana yllätys! En ole pitkään aikaan voittanut mitään. Edellisestä voitosta on varmaan jo 30 vuotta aikaa. Olen ollut tyytyväinen, kun löysin tämän uuden nettihuutokapan Parashuuto.fi. Sen tulo alalle on oikein hyvä ja se tuo kilpailua.

Olen tehnyt huutoja Parashuuto.fi palvelussa ja saanut itselleni toivomani tuotteet huudettua hyvään hintaan. Toivon, että kaikki löytävät Parashuuto.fi nettihuutokaupan. Olen aikaisemminkin seurannut nettihuutokauppoja ja tehnyt niissä huutoja. Seuraan jatkossakin Parashuuto.fi nettihuutokauppaa ja uusia huudettavia kohteita.

Nettihuutokaupoista olen ostanut koruja, kelloja ja keittiötarvikkeita. Teillä on nyt esimerkiksi tosi ihania retrokeittiötarvikkeita. Tekisi mieli huutaa ne kaikki itselleni! Parashuuto.fi palvelun käyttö on helppoa ja selkeää. Uskon kaikkien osaavan käyttää sitä. Se on asiakasystävällinen. Kaikki on muuten sujunut hyvin, mutta joulukiireet myyjällä ja postissa viivyttivät yhden paketin perilletuloa. Olisi hyvä saada tieto, kun myyjä lähettää paketin asiakkaalle.

Toivottavasti Parashuuto.fi järjestäisi jatkossakin erilaisia kilpailuja. Ne voisivat tuoda lisää asiakkaita ja myyjiä Parashuuto.fi palveluun. Kilpailut ovat aina hyviä ja mielenkiintoisia.

Suosittelen lämpimästi Parashuuto.fi nettihuutokauppaa muillekin.

Paljon kiitoksia Monicalle haastattelusta! Toivotamme onnea jatkossakin hyviin huutoihin ja arvontoihin. Tyytyväinen asiakas on parasta palautetta mitä työstä voi saada.

______________________

10.12.2018

Uutiskirje vk 50/2018 - linkki uutiskirjeeseen

______________________

27.11.2018

Uutiskirje vk 48/2018 - linkki uutiskirjeeseen

______________________

23.11.2018

Raisiolaisfirma avaa uuden valtakunnallisen nettihuutokaupan

Artikkeli Aamuset lehdessä 23.11.2018

Lehdistötiedote 23.11.2018

Rannikkoseutu lehti 23.11.2018, artikkelin kirjoittaja Timo Koskensalo

Raisiolainen myyntimies tarttuu nettihuutokaupan puikkoihin

Raisiolainen Kari Virtanen avaa perjantaina 23.11. Parashuuto.fi-nettihuutokaupan. Kilpailu alalla on ollut toistaiseksi vähäistä. Myytäväksi kelpaavaa tavaraa maailmassa riittää vaikka millä mitalla, mutta etenkään kotimaisia nettihuutokauppapalveluiden tarjoajia ei ole kovin monta. Kari Virtanen kertoo seuranneensa alaa useamman vuoden. Nyt hänellä on kotimaisen Netello Systemsin kehittämä huutokauppa-alusta, joka kykenee käsittelemään suuren määrän asiakkaita. Se oli Virtasen mukaan alkuvaiheen suurimpia investointeja. Parashuuto.fi-nettihuutokaupassa on tarjolla sekä uutta että käytettyä tavaraa. Suomessa on paljon sellaista tavaraa, jonka ei kuulu päätyä kaatopaikalle. Pääpaino nettihuutokaupassamme on käytettyjen tuotteiden myynti, Virtanen kertoo. Hän uskoo nettihuutokauppojen yleistyvän sen myötä, kun ihmisten ympäristötietoisuus lisääntyy. Jatkuvuutta toimintaan antaa Virtasen oma verkosto. Minulla on useita sitoutuneita asiakkaita, jotka ovat tulossa meille myymään tuotteitaan. Sekä heillä että meillä on tarve pitkäjänteiseen toimintaan. Investointejaan Kari Virtanen uskoo saavansa takaisin, kun myyntimäärää kasvaa. Myyntitapahtumia on syytä olla runsain mitoin, sillä yksittäisen kaupan tuoma provisio on pieni. Parashuuto.fi-sivustolla on käytössä Checkout-maksunvälityspalvelu. Virtanen toteaa sen osoittautuneen turvalliseksi ja varmatoimiseksi. Checkout erottaa automaattisesti maksusta myyjälle kuuluvan osuuden ja palveluntuottajalle provision.

Virtanen laskelmoi, että tähän asti Suomen nettihuutokauppa on ollut 95-prosenttisesti yhden toimijan käsissä. Yksi toimija on sanellut ehdot. Sen vuoksi ei ole päässyt syntymään kilpailua, joka olisi tarpeellinen niin myyjille kuin ostajillekin. Toistaiseksi Virtanen hoitaa nettihuutokauppaa vaimonsa tuella. Tukipalveluita hän ostaa lähinnä ohjelmistopuolella tehtäviin muutoksiin sekä markkinointiin. Parashuuto.fi tarvinnee ennemmin tai myöhemmin omaa henkilökuntaa, jonka tehtävänä on lähinnä markkinointi ja some kampanjointi työuransa Virtanen on tehnyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Sairastelu pakotti hänet pitämään välillä sapattia, mutta nyt mies puhkuu taas tarmoa. Ensialkuun Parashuuto.fi toimii Suomessa, mutta mahdollisena Virtanen pitää laajentumista esimerkiksi Baltian suuntaan. Ikänsä myyntitehtävissä ollut Kari Virtanen nauttii asiakastapaamisista. Niitä on luvassa, kun hän neuvottelee uusien myyjien kanssa yhteistyöstä.

 ______________________

15.11.2018

Avaamisen kunniaksi tarjoamme myyjille superlisäedun 15.5.2019 asti ja poistamme 20 euron minimiveloituksen tuotteiden myynnin osalta. Myydystä tuotteesta menee vain prosentuaalinen myyntiprovisio huudetun hinnan mukaan. Jos tuote ei mene kaupaksi syystä tai toisesta, niin siitä ei koskaan aiheudu myyjälle kustannuksia. Tämä on reilu peli!

Tervetuloa ilmoittajaksi ja huutajaksi Parashuuto.fi sivustolle!

_______________________