Haluamme auttaa. Soita meille ja kysy. Puhelinnumero 044 - 906 1089

Työkalujen ja rakennustarvikkeiden huutokaupat 2020

Parashuuto on vastaus jokaisen Työkalujen tarpeeseen! Täällä on akkutyökalut ja sähkötyökalut, suojaimet ja työasut, kuten hengityssuojaimet ja huomioliivit, sekä esimerkiksi monenlaiset mittavälineet löytyvät täältä. Meiltä myös metallintyöstökoneet, kuten pylväsporakoneet, sorvit ja kulmahiomakoneet. Myös metsurin työkalut, kuten moottorisahat, klapikoneet ja teräketjut, kuin myös LVI-työkalut kuuluvat myytäviin työkaluihimme. Jotta rakennusprojektisi onnistuisivat, tarvitset kunnolliset työkalut. Parashuuto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työkaluja, kuten esim. käsi- ja sähkökäyttöisiä työkaluja sekä pienrautatavaraa. Etsit sitten ruuvinväänninnintä tai muita työkaluja, löydät sen Parashuudosta sopivaan hintaan.

Huutokauppa: Työkalut ja rakennustarvikkeet - nettihuutokaupat

Parashuuto tarjoaa sinulle kaikki laadukkaat rakennustarvikkeet talon rakentamiseen sekä remontointiin. Löydät kaiken tarvittavan rakennusprojektin toteuttamiseen.

Nettihuutokauppa uusille ja käytetyille rakennustarvikkeille

Parashuuto myy uudet rakennustarvikkeet ja myös rakennustarvike kierrätys on osa nykyaikaista purkamista, joita on myös meillä myynnissä. Parashuuto on ammattilaisen oivallinen ostopaikka ja omatoimisen remontoijan unelma. Parashuudossa ostat ja myyt eli realisoit parhaat rakennustarvikkeet ja rakennusmateriaalit joustavasti ja edullisesti.

Alasin 5 kg, Luumäki (# 3217)

Huutokauppa kohdenumero: 3217

Myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Koko Kansan Tavarakonttori Oy

Kuka huutaa 35.00 € ?

Aloitushinta: 35,00 €

Tarjouksia: 0

Aikaa jäljellä: 4 päivä(ä) 3 tunti(a) 10 minuutti(a)

Kirjaudu sisään tarjotaksesi

Murtovasara Makita HM0860C, Luumäki (# 3257)

Huutokauppa kohdenumero: 3257

Myydään eniten tarjoavalle

Myyjä: Koko Kansan Tavarakonttori Oy

Kuka huutaa 120.00 € ?

Aloitushinta: 120,00 €

Tarjouksia: 0

Aikaa jäljellä: 11 päivä(ä) 3 tunti(a) 12 minuutti(a)

Kirjaudu sisään tarjotaksesi